Gravid vecka 40(39+0)

image

 

Så nådde vi vecka 40(39+0)!

Dagens mage. Nu hoppas vi verkligen att det en sista uppdateringen va? Han beräknas nu väga 3390g vid veckans början och 3560g vid veckans slut och vara 48-52 cm lång. Tillväxtultraljudet i torsdags gav en uppskattad vikt på 3373g så det låter ändå hyfsat rimligt. Spännande och se vad han väger när han kommer! Alvar vägde 4050g och var 52cm lång.

Nu går vi faktiskt bara och väntar. Natt efter natt med förvärkar gör att jag längtar ännu mer. Undra när han kommer! Jag har sagt 4/2 från start och det är ju snart! Tiden får utvisa!

 

Annsrs är nog allt redo. I stort sett. En spjälsäng ska monteras och en sängmobil ska skaffas men det är väl det egentligen och i början kommer han ändå ligga i hans bedside crib. Jösses så pirrigt det känns nu! Det handlar bara om dagar. Känns så overkligt och fantastiskt på samma gång!