Måndag

image image

I lördags såg det ut så här hos oss. Scones, smoothie kaffe och te. Väldigt gott och scones är ju faktiskt otroligt enkelt. Härligt med nybakat bröd till frukosten!

Ny vecka! Veckorna flyger fram. Förra veckan var väldigt innehållsrik och det blir denna också. Börjar veckan med en tur in till Sthlm. Först står lunch och sen möte med Lekmer på schemat och sen ska jag iväg och spela in en podcast. Lite pirrig inför det sistnämnda men det går nog bra! Hade velat passa på att shoppa lite när jag ändå är i stan men jag undviker fortfarande folksamlingar med Todd så det får vänta ett par veckor till. Vi är väldigt försiktiga vad gäller smittorisker för Todd. Alvar hade RS och när vi har sett vad RS gör med ett litet barn och allt det lidande och alla dagar med sjukdomar det orsakat Alvar så finns det inget alternativ. Vi är försiktiga och utsätter oss inte för mer smittorisker än vi måste. Om det så handlar om att undvika människor som bara har en snorig näsa eller en tur till Ica.

Ha en bra måndag!