Veckan

imageimageimageimage

 

Vilken vecka som passerat! I måndags var det först möte på Lekmer och Todd som aldrig skriker eller är missnöjd (förutom i bilen) bjöd på skrikfest. Utan.dess.like. Ni vet när barnet skriker helt hysteriskt och inte ens bröstet fungerar? Tur att det var just Anna och Fatima jag satt i mötet med. De hade både överseende och försökte komma på lösningar. Sen åkte jag och Anna från Sveavägen till söder. Todd helt hysterisk av bilen. Den korta bilturen tog väldigt lång tid pga stopp för att lugna herrn. Stressad som aldrig förr anlände vi för att spela in podden. Vid detta lag var jag så stressad så vad som sades vill jag inte ens tänka på. Eller jag minns knappt för samtidigt som det spelades in skulle Todd äta och sen uppehållas. På väg hem somnade han och sen dess har han varit sitt glada jag.

Resten av veckan då? Jo Jens fyllde år och firades i två omgångar. Ena med det på bilderna. Hann inte baka mer men det fick gå ändå. Sen har det varit påsk, jag fick ett ägg med presentkort på 1000 kr på Kappahl och 1500 kr på MQ. Tacksamt inför våren! Vi skulle firat påsk med min familj men min svåger var förkyld så vi åkte dit en snabbis innan alla kom så vi skulle slippa smittor.

Igår möblerade vi om här hemma. Vet inte riktigt vad som for i oss men nu ser det annorlunda ut. Härligt med lite förnyelse. Vi skulle dock behöva ny soffa. Avskyr den vi har nu.

Och denna vecka då? Den kommer åtminstone innehålla en brunch, sen BVC, naprapat och sådant nödvändigt. Hyfsat lugn vecka hoppas jag på och jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute.

Nu somnar Todd så för mig väntas kaffe. Känns olönt att somna om för känslan säger mig att Alvar snart vaknar.

Ha en härlig måndag!