Brunch

imageimageimageimageimage

 

Idag har vi varit på brunch! Första brunchen sedan Todd föddes. Mycket efterlängtat och mycket gott. Så härligt att få äta god mat tillsammans med härliga människor. Det är verkligen något jag uppskattar och tycker fler borde ta efter. Vi gör alltid allt tillsammans så det går lite smidigare. Idag kunde jag dessvärre inte hjälpa till så mycket. Todd skulle ammas eller så skulle vagnen han låg i gungas eller så skulle Alvar ha min uppmärksamhet. Alvar är väldigt blyg inför andra barn och idag var det extra jobbigt för honom eftersom det var så länge sedan vi träffade alla barn. Han blir rädd för andra barn och vill bara vara i min famn. Tycker så synd om honom som tycker det är så jobbigt men samtidigt måste han ju vänja sig vid andra barn. Vi får helt enkelt öva!

Skulle faktiskt haft Jessica över på brunch igår men tyvärr vart lilla Frank sjuk. Hoppas få till det nästa vecka istället!

Imorgon väntas BVC och sen lunch på stan med mammagänget. Spänd på vikt och längd på Todd för han är verkligen inte liten längre. Nej nu sover båda barnen sedan länge och jag ska göra detsamma. Hoppas ni haft en bra torsdag!