Onsdag

imageimage imageimageimage

God morgon! 7h sömn i ett svep har jag fått i natt! Den ni! Kan faktiskt inte minnas sist jag sov så lång tid utan att vakna mellan. Tacksamt när man är dålig vilket jag tyvärr är. Feber, halsont, snuvig och huvudvärk. Jag ber till högre makter att Todd slipper!

I söndags var vi ut till Bella med familj på middag. Plockmat och bubbel är väl aldrig fel en söndag? Perfekt att göra så, plocka ihop det som finns hemma och eventuellt komplettera lite. Lite extra lyxigt en söndag. Och tänk om en månad är inte vår helg slut på söndagen. Jens kommer vara pappaledig varje måndag från juni. Ska bli otroligt härligt!

Igår var jag på ett fantastiskt event! Så fint ordnat och så himla kul att få träffa både bekanta och okända människor. Skulle avslutat med middag med min bror plus sambo men Todd och jag fick bege oss hem. Nu har herrn ätit och somnat så jag ska passa på att få en liten stund till med sömn innan pojkarna vaknar. Ha en bra dag!