Fredag

imageimageimageimage

Så här startade vår morgon! Todd sov när Alvar vaknade så vi klev upp och satte på en film och jag gjorde kaffe. Vi hann mysa en stund innan Todd vaknade och han fick ligga och mysa med brorsan medan jag kokade havregrynsgröt till frukost. Morgonen startade med andra ord väldigt väldigt mysigt. Sen bytte mina pojkar humör och skrek ikapp ett tag. Det är som om de gaddar ihop sig. Nåja, Todd sover nu och vi är hos barnens mormor och morfar. Jag ska försöka få lite klarhet i lite saker med en mäklare, vi är så fruktansvärt sugna på ett hus men det finns några frågetecken. Sen måste jag sätta mig och göra en liten plan inför kommande jobb. Får passa på när vi är hos mormor och morfar nu när Jens har jour. Man vet aldrig när (om) han kommer hem. Hoppas ni får en härlig fredag!

 • Sofia

  Vad jobbar Jens med eftersom han har så mycket jour? (Hoppas det är okej att fråga)

  • Angelica Wallgren

   Givetvis är det okej!
   Han jobbar som distributionselektriker. Han håller alltså på med högspänning och ser till så vi alla har ström 🙂