Picknick

image

imageimage

image

Hej! Denna vecka har verkligen kantats av sjukdomar. Trodde vi var friska men Alvar fick bakslag så gårdagens planer fick ställas in. Det är verkligen tråkigt att vara sjuka. På kvällen hade jag och Jessica en planerad picknick så Alvar fick vara hemma med Jens och jag och Todd stack iväg. Så härligt ändå att få hänga lite utanför vårt eller mina föräldrars hem i vår av mina barn eller mig själv. Denna sjukdomstid har verkligen varit jobbig, Todd sover fortfarande mycket dåligt nattetid och alla är fortfarande trötta och matta.

Igår hade vi i alla fall picknick och det var så himla mysigt. Vi krånglade inte till det alls utan körde på ett gott bröd med en god röra och sen en enkel jordgubbstårta. Till det flädersaft! Ibland är det enkla det godaste och som vi njöt av en fantastisk svensk sommarkväll! Fler såna tack och denna sommar kommer bli fantastisk! Nu hoppas vi att vi alla är friska till helgen så vi kan göra något roligt. Jens har ju haft jour två helger och sen var vi sjuka. Vi har bara två helger till innan det är jour igen. Men sen! Då har vi 3,5 veckors semester och sen 2 till i september. Längtar!