Fredag

image image

Ikväll åt vi middag hos mina föräldrar och jag slängde ihop detta till kaffet. Bara jordgubbar, vaniljkvarg och krossade kakor och lite smultron på toppen. Snabbt och gott!

Imorse åkte vi till mina föräldrar. Vi gör ofta det. Särskilt vid bra väder. Så lätt att vara ute där. Idag kom även syrran och hennes familj. De har ju en liten liten bebis på 8 dagar. Lilla fina Noah! Så barnen har lekt, barnen har bråkat och barnen har pussats och kramats. De är lite som syskon Alvar och Enya, men så ses de ju väldigt ofta också. Och i höst ska de gå på samma förskoleavdelning, så roligt! Nu ska vi strax sova. Jag fick ca 1 h sömn i natt pga hosta. Todd sov bra för första gången på ett tag men jag hostade så kraftigt så jag kunde inte ligga ner. Jag är med andra ord väldigt trött just nu. Hoppas er fredag varit härlig!