Tisdag

image

En snabb uppdatering innan jag måste sova! Dagen har spenderats med bland annat lilla gosseb ovan. Lilla fina Noah. Jag har förevigat honom på bild och det är verkligen något speciellt med en så liten bebis. Dagen har gått i ett som vanligt och nu borde jag redan sova. Jag har en lång arbetsdag framför mig imorgon. Imorgon är det JAG som åter igen är fotografen. Alltså fotografen som i att jag är den som ska göra jobbet som fotograf. Jag ska stå för fotandet. Till bilder som tusentals ska se. Känns ofattbart. En annan sak är när jag gör jobb hemifrån, nu ska jag iväg och göra jobbet på en annan plats med andra människor runt mig. Stort! Ska bli otroligt roligt och jag är verkligen peppad. Men så är är åtminstone en av de jag ska jobba med en väldigt härlig människa. Positiv som ger energi och som är peppande. Heja såna människor!

Dags att sova hörni, god natt!