Kuling Trend Dusty Blue

imageimage

image

imageimageimageimageimageimage

 

God morgon!

Helt plötsligt har det gått och blivit vinter. Denna vecka startade med att jag och Jens vaknade mitt i natten och behövde kräkas. Barnen vaknade och satt på golvet och lekte och Alvar hejade på medan jag spydde. En lång natt med lite sömn och många spyor… Sån otur att vi båda vart magsjuka. Barnen var åtminstone pigga och det var ändå skönt, om än lite jobbigt för oss. Jens piggnade till lite under dagen och kunde underhålla barnen men jag var ett vrak och höll på att svimma så fort jag reste mig. Jag frös så fruktansvärt mycket och hade så ont i kroppen och mot eftermiddagen undrade jag om jag inte hade lite feber. Nästan  40 grader visade termometern. Inte konstigt jag mådde så dåligt. Nåväl idag mår vi bra!

Jens är hemma från jobb eftersom det måste gå ett par dygn efter magsjuka och Alvar är hemma från förskolan. Igår tog vi oss därför ut på tomten för att leka i den nyfallna snön. Jösses så det snöade igår! Hela dagen föll snön. Alvar tyckte det var så roligt att leka ute, Toddan vart trött och somnade nästan sittandes i snön så medan han sov i vagnen drack vi varm choklad och killarna gjorde en lykta de under kvällen sen tände. Så fint! En fantastiskt mysig dag med min lilla familj, idag ska vi göra precis samma sak, bra för alla att få lite luft!

På bilderna ser ni årets overaller på pojkarna. Jag tycker de är så fantastiskt fina! Svårt med fina overaller annars. Dessa kommer från Lekmer, deras egna märke Kuling trend. Mössorna kommer faktiskt också därifrån och är så himla söta. Ja okej vantarna kommer också därifrån och de satt faktiskt på barnens händer hela stunden ute. Det går att spänna ärmen på overallen med kardborreband och dens inre mudd hjälper också till att hålla dem på plats. Tror aldrig jag lyckats få ett par vantar att sitta fast förut men med denna overall gick det! Overallen i sig verkar varm och smidig. Alvar rörde sig helt obehindrat i den och var varm och gosig efteråt. Todd som sov i enbart sin overall (ja skor och mössa och vantar också såklart) och en filt över sig var jättevarmt då han 1,5 h senare vaknade. Jag tror därför dessa kommer fungera utmärkt hela vintern! Ni finner overallen här, mössan här och vantarna här om ni är nyfikna!

Nu är det snart dags för utelek igen. Sen ska jag jobba undan lite och ta tag i lite saker angående vattenskadan. Allt är ännu väldigt oklart om vad som ska ske så jag ska ringa några samtal för att se hur vi går vidare och vilken hjälp vi kan få.

Hoppas ni har en härlig dag

 

Inlägget innehåller adlinks

  • Amanda

    Hej! Vilken storlek har dina pojkar på sina overaller? Hur upplever du dem i storleken? Har en skaloverall från Kuling som är lång och smal som passar vår dotter perfekt. Så hoppas vinteroverallerna är lika bra :).