Önskelista

image

Julafton om bara drygt en vecka och jag tänkte visa lite av det jag önskar mig! Nu är det ju inte så att jag förväntar mig allt eller ens något men om man får önska, vilket man ju får, så skulle jag gärna öppna paket med något av innehållet ovan.

Ljusstaken liljan är ju bara för fin och den har jag önskat mig länge nu. En klassiker som inte går ur tiden tänker jag! En annan ljusstake men från Kähler i en härlig jordnära färg. Lite mysigt i vårt annars väldigt vita och ljusa hem. Skor från Malene Birger, har väskan i samma mönster och det vore så himla chict att matcha i vår! En marmorbräda till köket som vi ju faktiskt ska (måste…) göra om inom en snar framtid. Ser så mycket fram emot att få detta med vattenskadan klart. Och när man köpt en lampa man länge önskat måste ju en annan ta den platsen och denna från Flos står högst upp på lamplistan nu. Kanske att vi får unna oss den sen när hemmet är klart. Sen önskar jag mig en halsduk, även den från Malene Birger, jag är fruktansvärt dålig på att använda halsdukar men denna är jag säker på att jag skulle använda mycket! Och till sist en vas jag också länge trånat efter. Vasen Pallo som är så himla fin och vacker i sin enkelhet med några fina blommor i. Skulle så gärna vilja att den prydde vårt bord i vår! Någon gång ska jag unna oss den!

Jag är ju en person med en konstant lång lista så detta är långt ifrån allt. Men visst är det härligt ändå att längta, drömma och önska efter saker? Vad tomten än kommer med vet jag att jag kommer bli väldans glad. Oavsett om det är en vas eller halsduk eller något helt annat!

Inlägget innehåller adlinks