Mintfudge

image image

 

Nu ska ni få tips på världens godaste julgodis! Lättaste också för den delen! Jag har tagit receptet av Frida men gjort om det lite. Vart aå himla smarrigt och när Jens tog en bit svor han han faktiskt när han beskrev hur god han tyckte den var.

 

Här får ni det omgjorda receptet!

200 g after eight

300 g mörk choklad

1 burk kondenserad sötad mjölk

5-6 polkagriskäppar eller några vanliga polkagrisar

 

Smält med hjälp av vattenbad ihop 250 g choklad med ca 150 g after eight, tillsätt den sötade kondenserade mjölken och rör ihop. Häll ner chokladen i en form su klätt med bakplåtspapper, ca 15×20 cm. Klipp resten av din after eight i små bitar och fördela över fudgen. Låt stelna inne i kylen. Krossa polkagrisarna. Smält sen chokladen som är kvar och fördela över fudgen. Strö sen över polkagrisen innan chokladen hinner stelna. Skär sen lagom stora bitar och förvara i kylen eller i rumstemperatur i en försluten låda.