Torsdag

God morgon! Jag startade dagen med en löprunda i morgonsolen längst havet medan hela Sverige sov. Åtminstone en stor del av er sov nog. Det är härligt att kicka igång dagen så. Även om det idag var lite tungt i benen då jag igår kväll körde ett intensivt gympass bestående av kondition och ben, att jag inte ätit sen innan det passet gjorde att energin inte var på topp men det vart en ok runda ändå!

 

Idag har vi bröllopsdag och jag hoppas verkligen vi får fira den idag även fast Jens går på jour! 4 år som gifta, känns helt otroligt! Tänk att jag får leva mitt liv med honom!

Dagens planer är något osäkra. Jag har så mycket att fixa idag. Några jobb som ska in och eventuellt måste jag in till Sthlm. Får se vad det blir av dagen. Rolig blir den nog hur som helst!

Nu babblar jag på om en massa. Jag skulle berätta om bilderna ovan. De är tyvärr inte från idag utan de är från i måndags. Jens är pappaledig måndagar men i måndags behövde han in på ett möte och var på väg hem lagom tills pojkarna skulle äta lunch. Alvar önskade våfflor så jag slängde ihop en liten brunch vi alla kunde äta tillsammans när Jens kom hem. Älskar att ha måndagarna tillsammans!

Nu ska jag starta dagen här hemma. Hoppas ni får en fin torsdag!