Babyshower

Igår var det äntligen daga för babyshower för Carolina och tvillingarna. Tänk så vi längtar efter att få gosa med de små nu!

Vi lurade henne genom att säga att vi skulle ha tjejmiddag. Sen försökte vi verka så normala som möjligt, jag skrev att jag skulle bli lite sen, när Carolina nästan var på plats skrev jag att jag åker om 15 min, Bella sa att några av hennes kompisar skulle komma och jag HOPPAS Carolina vart förvånad. Vi som hon visste skulle vara på plats stod som vanligt och hängde i köket när hon dök upp och när hon klev in hoppade hennes andra vänner fram, eftersom hon tog sig för magen som om hon skulle föda och tårar sen började rinna tror jag att vi lyckades!

Allt vart så fint och lyckat och det vart verkligen världens mysigaste tjejkväll! Så skönt att vi hann fira de små innan de väljer att komma, det kan ju faktiskt ske när som helst nu eftersom hon redan nått vecka 36!

Jag fick i uppgift att baka lite. Havrevollar, cakepops och Hallonpannacotta. Jag tänkte att jag ska ge er recepten på sakerna vart eftersom. Pannacottan finns redan recept på här!

Nu ska jag fixa fram lite frukost till min kära familj! Hoppas ni får en fin dag!